5.00

ΣΑΠΟΥΝΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ & ΛΑΔΙ ΑΡΓΚΑΝ .

Soap Rose – Argan Oil (All Skin Types).

Με 100% φυτική βάση το σαπούνι εμπλουτίζεται με  λάδι τριαντάφυλλου και με θρεπτικό λάδι Argan . Περιέχει απαραίτητα λιπαρά οξέα για να σέβεται την υδρολιπιδική μεμβράνη του δέρματος και αφήνει το δέρμα τέλεια καθαρισμένο, ενυδατωμένο και απαλό . Η φόρμουλα είναι μη ερεθιστική, κατάλληλη για την καθημερινή φροντίδα της οικογένειάς σας.Το ιδανικότερο σαπούνι για το ώριμο και ξηρό δέρμα.

Κωδικός προϊόντος: Σαπούνι Ρόδι + Argan Κατηγορία:

Περιγραφή

ΣΑΠΟΥΝΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ & ΑΡΓΚΑN

SOAP WITH ROSE AND ARGAN.

Το σαπούνι με έλαιο τριαντάφυλλου και λάδι Argan είναι ένα πολύ δημοφιλές χειροποίητο μοναστηριακό  σαπούνι με ψυχρή μέθοδο διαδικασίας.

Τό καλλυντικό ροδέλαιο καί αργανέλαιο έχει αποτελέσματα αντι-γήρανσης αποδεδειγμένα από τα εργαστήρια. Ο πλούτος σε βιταμίνες Α και Ε, η αφθονία των λιπαρών οξέων Omega6 και Omega9 και η παρουσία φυσικών στοιχείων με ιδιότητες αναδιάρθρωσης, αντιοξειδωτικές, θρεπτικές και ενυδατικές ιδιότητες, εκτός από την αυξημένη αποτελεσματικότητα κατά της δερματικής γήρανσης και την επιτάχυνση της κυτταρικής αναγέννησης.

Το σαπούνι Rose- Argan, εξαιρετικά πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και απαραίτητα λιπαρά οξέα, συμβάλλει στην αναγέννηση των δερματικών ιστών και εμποδίζει το δέρμα σας να στεγνώσει. Σε αντίθεση με τα βιομηχανικά σαπούνια, είναι πλούσιο σε γλυκερίνη που σχηματίζεται φυσικά κατά τη διάρκεια της ψυχρής διαδικασίας και αφήνεται ανέπαφη. Η παραγωγική της διαδικασία είναι οικολογικό πλεόνασμα, πιστοποιημένο χωρίς απελευθερώσεις στο περιβάλλον και χωρίς συνθετικά πρόσθετα.

Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Ε, αυτό το χειροποίητο σαπούνι καθαρίζει, θρέφει και φυσικά φωτίζει το θαμπό δέρμα, αφήνοντας το δέρμα σας καθαρό, φωτεινό, ενυδατωμένο και υγιές.

Κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα. Για όλους τους τύπους δέρματος .

Καθ.βάρος:  80gr  ± 2%