5.00

ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΡΟΔΙ & ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΡΓΙΛΟ

POMEGRANATE & RED CLAY SOAP

Δύο ισχυρά φυσικά συστατικά ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν τον τέλειο συνδυασμό υγείας γιά τό δέρμα.
Η ευεργετική δράση του shea butter ενισχύεται από τις αντιοξειδωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες του ροδιού, όπως επίσης και από την κόκκινη άργιλο που επιτυγχάνει την απολέπιση και τήν αναγέννηση των κυττάρων. Η επιδερμίδα ανανεώνεται και αποκτά υγειή λάμψη και ταυτόχρονα προστατεύεται φυσικά από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες που την επιβαρύνουν.

Κωδικός προϊόντος: Σαπούνι Ρόδι + Κόκκινη Άργιλος Κατηγορία:

Περιγραφή

ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ  ΜΕ ΡΟΔΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΡΓΙΛΟ.

 

 

Διεισδύει βαθιά και αναφέρεται ότι συμβάλλει στην ενίσχυση της επιδερμίδας, της εξωτερικής στρώσης του δέρματος. Συχνά χρησιμοποιείται σε σκευάσματα για το πρόσωπο και θεωρείται ότι εξισορροπεί το pH του δέρματος. Το φυσικό σαπούνι από ρόδι και κόκκινη άργιλο  είναι ιδανικό για χρήση εάν υποφέρετε από λιπαρό, φραγμένο από πόρους δέρμα. Αυτό το φυσικό σαπούνι όχι μόνο σας βοηθά να απελευθερώσετε τους πόρους σας, αλλά και να τους ενισχύσετε, αφήνοντας το δέρμα σας νωπό και καθαρό. Η ελιά και το λάδι καρύδας σε αυτό το σαπούνι διεισδύουν βαθιά μέσα στο δέρμα για να αποτρέψουν την αφυδάτωση ενώ συγχρόνως απολεπίζουν και καθαρίζουν το δέρμα. Τα ρόδια είναι πλούσια σε βιταμίνη C και είναι γεμάτα με αντιοξειδωτικά όπως τα φλαβονοειδή που λειτουργούν εξαιρετικά για το δέρμα καθυστερώντας τα σημάδια της γήρανσης . Τα αντιοξειδωτικά συμβάλλουν στην καταπολέμηση  της ακμής και της φλεγμονής. Το λάδι ροδιού είναι επίσης γνωστό για την αποτελεσματική φροντίδα του για τό έκζεμα και ενισχύει την ικανότητα του δέρματος να προστατεύεται από τον ήλιο.

H κόκκινη άργιλος έχει ισχυρές ιδιότητες καθαρισμού. Βοηθά στον καθαρισμό, αποτοξίνωση και απολέπιση του δέρματος για να το αφήσει ανανεωμένο, τονισμένο και ανανεωμένο.

Καθ.βάρος: 80 gr ± 2%