4.50

ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Αρτυμένες μοναστηριακές χυλοπίτες με ξεχωριστή γεύση.Το αγαπημένο αυτό ζυμαρικό παρασκευάζετε στην Μονή μας από φρέσκο αγελαδινό γάλα που το φτιάχνουμε σε γιαούρτι  ώστε να απολαμβάνετε την πλούσια γεύση τους και την θρεπτική τους αξία .Στήν πίσω πλευρά του κουτιού θα βρείτε μία μοναδική συνταγή για να τα παρασκευάσετε.

Κωδικός προϊόντος: Χυλοπίτες με γιαούρτι Κατηγορία:

Περιγραφή

ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Οί χυλοπίτες παρασκευάζονται  στην Ιερά Μονή Αναλήψεως  με τον παραδοσιακό μοναστηριακό τρόπο με 100%  αγνά υλικά και δεν περιέχουν χρωστικές ουσίες και συντηρητικά.

Οι ποιοτικές πρώτες ύλες –φρέσκα αυγά, κατσικίσιο γάλα χωρίς προσµείξεις , φρέσκα λαχανικά κ.λ.π. η απουσία συντηρητικών και χρωστικών ουσιών και η ιδιαίτερη προσοχή και μοναστηριακή  φροντίδα  φέρνουν στο πιάτο σας τα πιο νόστιµα ζυµαρικά µε αυθεντική γεύση και υψηλή διατροφική αξία.

Οι χυλοπίτες ως δημητριακά είναι καλή πηγή υδατανθράκων, οι οποίοι αποτελούν πηγή ενέργειας για τον ανθρώπινο οργανισμό, διασπώνται γρήγορα δίνοντας άμεσα ενέργεια. Ακόμη περιέχουν σύνθετους υδατάνθρακες, βιταμίνες κυρίως του συμπλέγματος Β (παντοθενικό οξύ ή βιταμίνη Β5, νιασίνη, ριβοφλαβίνη, θειαμίνη) και μέταλλα (μαγγάνιο, σελήνιο και μαγνήσιο). Ο συνδυασμός χυλοπιτών με γαλακτοκομικά όπως η μυζήθρα βελτιώνει την συνολική βιολογική αξία της παρεχόμενης φυτικής πρωτεΐνης τους.

Διατηρούνται εύκολα , μαγειρεύονται  σύντομα, θρέφουν  σωστά και υγιεινά.

Χρόνος βρασμού: 6 λεπτά

Συστατικά:περιέχουν αλεύρι σκληρού σίτου (περιέχει γλουτένη), σιμιγδάλι (περιέχει γλουτένη), φρέσκο αγελαδινό γιαούρτι 35% και αλάτι.