5.00

 

ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ,ΓΑΛΑ & ΚΟΚΚΟΥΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ.

Ένα σαπούνι πού σας κάνει μιά απαλή απολέπιση πλούσια σε αντιοξειδωτικά. Αυτά τα αντιοξειδωτικά βοηθούν καί εμποδίσουν τις ελεύθερες ρίζες, ενώ η σοκολάτα δρα ως αντιφλεγμονώδες και αντιβακτηριακό.

Κωδικός προϊόντος: Σαπούνι σοκολάτας μλε κόκκους αμυγδάλου Κατηγορία:

Περιγραφή

 

ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ,ΓΑΛΑ & ΚΟΚΚΟΥΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ.

Αν αγαπάτε τη σοκολάτα, θα αγαπήσετε αυτό το απόλυτο ενυδατικό σαπούνι εμπλουτισμένο με αμυγδαλέλαιο γάλα καρύδας, σκόνη κακάο και πραγματική μαύρη σοκολάτα.

Χρησιμοποιούμε μόνο βιολογική σοκολάτα,σκόνη κακαάο και βούτυρο κακάο από το δέντρο κακάου Theobroma. Η λέξη Theobroma σημαίνει “φαγητό των θεών”.

Τό γάλα καρύδας δημιουργεί ένα μεταξένιο, πλούσιο και κρεμώδες αφρό.

  • Τα αντιοξειδωτικά και φυτοθρεπτικά συστατικά της σοκολάτας απαλύνουν και μαλακώνουν το δέρμα
  • Το αμυγδαλέλαιο το βούτυρο κακάο και το  βούτυρο Shea μαλακώνουν και ενυδατώνουν το ξηρό δέρμα.
  • Το  γάλα ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα.
  • Ο αφρός που μοιάζει με κρέμα αφήνει την επιδερμίδα απαλή .
  • Χωρίς πρόσθετο άρωμα – μόνο το υπέροχο φυσικό άρωμα του βουτύρου κακάο
  • Καλό για την επιδερμίδα και το ευαίσθητο δέρμα
  • Η σοκολάτα είναι ένας φυσικός θεραπευτής, βοηθώντας στην ανακούφιση του στρες και την εισαγωγή αντιοξειδωτικών στο σώμα.Το κύριο συστατικό, το κακάο, προέρχεται από ένα μικρό, πικρό φασόλι που είναι γεμάτο από φυσικά στοιχεία καταπολέμησης ασθενειών όπως φλαβονοειδή και θεοβρωμίνη.Επίσης περιέχει σίδηρο και μαγνήσιο, το κακάο μπορεί να βοηθήσει να αποφύγει τις δυσάρεστες επιδράσεις της γήρανσης.
  • Το πικρό κακάο έχει αναμιχθεί με τη ζάχαρη και το βούτυρο για να το κάνει γλυκό και γευστικό, παρέχοντας ακόμα τα φυσικά οφέλη για την υγεία.Πηγαίνοντας ένα βήμα πιο πέρα, δεν είναι μόνο ευεργετική μέσα στο σώμα, μπορεί να κάνει θαύματα για το δέρμα.
  • Η σοκολάτα έχει βρεθεί ότι είναι ένας καταπραϋντικός θεραπευτής για το δέρμα. Τα αντιοξειδωτικά του τύπου βοηθούν στην αποφυγή των βακτηρίων φιλικών προς την ακμή. Η χειροποίητη θεραπεία για το δέρμα είναι γεμάτη με ενυδατικό ελαιόλαδο, άλλα φυσικά συστατικά και φυσικά σοκολάτα.Το πολυτελές άρωμα της σοκολάτας μπορεί εύκολα να προσθέσει μια υπέροχη εμπειρία μπάνιου, με ίσως και κάποιους bon-bons στο πλάι.
  • Τα σαπούνια που είναι εμπορικά κατασκευασμένα συχνά περιέχουν χημικά και τεχνητά συστατικά που μπορεί να είναι πραγματικά επιβλαβή για το δέρμα.Ενώ προάγουν την καθαριότητα, μπορούν να απογυμνώσουν το δέρμα και να το αφυδατώσουν.Τα χειροποίητα σαπούνια μας  που κατασκευάζονται στην Μονή μας περιέχουν φυσική γλυκερίνη που δημιουργειται με την ψυχρή μέθοδο παρασκευής τους , προσελκύει την υγρασία και αποκαθιστά την ομαλότητα και την ελαστικότητα.

ΚΑΘ. ΒΑΡΟΣ : 80 gr ± 2%