5.00

ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΛΑ.

 

Το σαπούνι βρώμης-κανέλας  είναι ιδανικό για την καταπραϋντική του ιδιότητα. Μπορεί επίσης να σας απαλλάξει από τον κνησμό και άλλες δερματικές παθήσεις όπως έκζεμα και ψωρίαση.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους.

Κωδικός προϊόντος: Σαπούνι Κανέλα & βρώμη Κατηγορία:

Περιγραφή

ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΛΑ.

 

Σαπούνι βρώμης και  κανέλας είναι ένα τέλειο μείγμα εμπλουτισμένο με εξαιρετικά παρθένο έλαιο καρύδας, Jojoba και καστορέλαιο.

Το έλαιο κανέλας βοηθά στην ανάπτυξη των κυττάρων του δέρματος, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και απομακρύνει τις τοξίνες.

Το έλαιο καρύδας ανακουφίζει από την ξηρότητα και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, καθυστερώντας τη γήρανση και ενυδατώνει το δέρμα.

Η βρώμη καταπραϋνει τον κνησμό από το έκζεμα και την ψωρίαση. Το καστορέλαιο έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και είναι ένας φυσικός

θρεπτικός παράγοντας για την ενίσχυση της υφής του δέρματος.

Κανέλα είναι γνωστό ότι τονώνει τα αιμοφόρα αγγεία μας και φέρνει αίμα στην επιφάνεια του δέρματος, το οποίο βοηθάει στην εξισορρόπηση,

τόνωση και λείανση του δέρματος, εξομάλυνση λεπτών γραμμών και πληγών . Έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για να καταπραΰνει το δέρμα,

να βοηθά στη θεραπεία της ακμής και του έκζέματος και να σκοτώνει τα βακτηρίδια και άλλες δερματικές λοιμώξεις.

Βρώμη ιδανική για την ακμή,την ξηροδερμία,καταπραϋνει την φαγούρα,απολεπίζει και ενυδατώνει το δέρμα.

  1. Λόγω της περιεκτικότητάς του σε σαπωνίνη, η βρώμη λειτουργεί ως ένα καταπληκτικό φυσικό καθαριστικό δερμάτος. Είτε έχετε ευαίσθητο ή ξηρό σκι, δεν λουρίζει τα φυσικά έλαια.
  2. Αν έχετε εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα που δεν μπορεί να ανεχθεί απολέπιση, η βρώμη μπορεί να είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση λόγω της υφής της.
  3. Πλούσιο σε πρωτεΐνες και λιπίδια τό αλεύρι βρώμης έχει  μαλακτικές ιδιότητες καθιστώντας την πρώτη στήν ενυδατωση.
  4. Η βρώμης έχει πλούσιες αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βοηθά στην εξουδετέρωση των βλαβών που προκαλούνται στο δέρμα σας από τη ρύπανση, τις υπεριώδεις ακτίνες και τα χημικά.
  5. Η βρώμη συμβάλλει στη μείωση της φαγούρας και της φλεγμονής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ηρεμήσει το έκζεμα και να θεραπεύσει την ψωρίαση.
  6. Λόγω των θεραπευτικών, ενυδατικών και αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων της, το oatmeal είναι αποτελεσματικό στην καταπραϋνση από τα ηλιακά εγκαύματα.
  7. Η βρώμη είναι αντιπηκτική και πραγματικά βοηθά στον έλεγχο του κνησμού που είναι εγγενής με διάφορες δερματικές παθήσεις και μυκητιασικές λοιμώξεις.