5.50

ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΓΑΛΑ ΓΑΪΔΟΥΡΑΣ  30% .

SOAP WITH DONKEY MILK  30% .

Η  υψηλή περιεκτικότητα σε γάλα πού περιέχει  ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα έντονα. Το γάλα γαϊδάρας είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε & Α, ωμέγα 3 και 6, αμινοξέα και περιέχει μεγάλες ποσότητες ασβεστίου και χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά. Επιπλέον, περιέχει φυσικά μια ρετινόλη που κάνει το δέρμα σας να φαίνεται πιο νεανικό. Αυτό βοηθά επίσης στη δημιουργία κολλαγόνου για την πρόληψη των ρυτίδων. Τα καλλυντικά προϊόντα με γάλα γαϊδάρου είναι πολύ δημοφιλή . Είναι επίσης γνωστό για την απαλότητα και την καταπραϋντική δράση για άτομα με ευαίσθητο δέρμα, έκζεμα ή ψωρίαση.

Κωδικός προϊόντος: Σαπούνι μέ γάλα γαϊδούρας 30 % Κατηγορία:

Περιγραφή

ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΓΑΛΑ ΓΑΪΔΟΥΡΑΣ  30% .

SOAP WITH DONKEY MILK  30% .

 

Τί καθιστά αυτό το αναζωογονητικό συστατικό και τι ρόλο παίζει στήν προσωπική μας φροντίδα:

  • Το γάλα γαϊδούρας είναι το πλησιέστερο υποκατάστατο του μητρικού γάλακτος των γυναικών με βάση το επίπεδο του pH και το διατροφικό μακιγιάζ. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, αμινοξέα, βιταμίνες Α, Β1, Β6, C, D, E, Ω, 3 και 6,και την φυσική ρετινόλη πού βρίσκεται μέσα στο γάλα. Αυτές οι ιδιότητες το καθιστούν ένα πολύ ιδιαίτερο συστατικό σε καλλυντικά και θεραπευτικά προϊόντα.

·         Ισχυρό συστατικό κατά της γήρανσης και θεραπείας

Το γάλα γαϊδούρας έχει ισχυρές αντιγηραντικές και θεραπευτικές ιδιότητες καθώς περιέχει απαραίτητα λιπαρά οξέα. Αυτά τα λιπαρά οξέα μειώνουν την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και βοηθούν στην αναγέννηση του δέρματος που έχει υποστεί βλάβη. Είναι επίσης αποτελεσματικό στην επούλωση και την καταπραϋντική δράση του σε εκδορά του δέρματος.

·         Αντιοξειδωτικό και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά

Το σαπούνι με γάλα γαϊδούρας 30% είναι γεμάτο από ισχυρά αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά .  Περιλαμβάνει βασικές βιταμίνες όπως βιταμίνη Α, Β1, Β2, Β6, D, C, επίσης, ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο και ψευδάργυρο. Το  γάλα γαϊδούρας είναι ευγενές για χρήση σε ευαίσθητο δέρμα τόσο για βρέφη όσο και για ενήλικες.

·         Ενυδατική και Μαλακτική Δράση

Το γάλα της γαϊδούρας είναι ένα ισχυρό ενυδατικό , καθαριστικό και μαλακτικό για το δέρμα. Σέ συνεχή χρήση, καθαρίζει, μαλακώνει και λειαίνει, καθιστώντας το ένα πολύ ευπροσάρμοστο προϊόν ομορφιάς.

 

ΧΡΗΣΕΙΣ: Γήρανση του δέρματος, προστασία του δέρματος, χρόνια δερματικά προβλήματα όπως ψωρίαση, νευροδερματίτιδα, έκζεμα, δερματικές αλλεργίες και ακμή.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: Οι δερματολογικές αρετές του σαπουνιού  με 30%γάλα γαϊδούρας οφείλονται στις ιδιότητες των διαφόρων συστατικών του :

  • Η πρωτεΐνη έχει ενυδατική δράση.Είναι ικανό να βελτιώνει τη σύνδεση και το ιξώδες του δέρματος και έχει ιδιότητες γαλακτωματοποίησης και αφρισμού.
  • Οι διαλυτές πρωτεΐνες έχουν ένα συσφιστικό αποτέλεσμα, διαγράφοντας τις ρυτίδες και διατηρώντας το επίπεδο ρΗ του δέρματος.
  • Οι εμπλεκόμενες γλυκοπρωτεΐνες είναι η ενυδάτωση και η διατήρηση της δομής της εξωκυτταρικής δομής του δέρματος.
  • Η λακτοφερρίνη παίζει ρόλο στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος και της προστασίας από τον ήλιο.
  • Η γαλακτοϋπεροξειδάση με την αντιβακτηριακή της δράση είναι αποτελεσματική στο ελαιώδες δέρμα επιρρεπές σε ακμή.
  • Ο ορός γάλακτος συνιστάται ως παράγοντας ενυδάτωσης.
  • Τα ακόρεστα λιπαρά οξέα εμπλέκονται στο σχηματισμό και διατήρηση κυτταρικών μεμβρανών .

Το  σαπούνι μέ γάλα γαϊδούρας  συμβάλλει στη μείωση του κνησμού και της  φλεγμονής. Το σαπούνι αυτό έχει μεγάλες θεραπευτικές επιδράσεις στο δέρμα λίγο μετά από μερικές εβδομάδες.

ΚΑΘ.ΒΑΡΟΣ : 80 gr.