5.00

ΣΑΠΟΥΝΙ  ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΪ &  ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΓΙΛΟΣ

Αποκτήστε τα οφέλη των αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων του πράσινου τσαγιού  καί της αργίλου με αυτό το αναζωογονητικό, ενυδατικό, κρεμώδες σαπούνι.

Όπως όλα τα φυσικά στερεά σαπούνια, το σαπούνι καθαρίζει απαλά καί απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τις τοξίνες από τό δέρμα.  Χρησιμοποιούμε πάντα τις παραδοσιακές μεθόδους παρασκευής σαπουνιού με κρύα διαδικασία για να διατηρήσουμε τα οφέλη των συστατικών μας για την ενίσχυση του δέρματος.

Κωδικός προϊόντος: Σαπούνι Άργιλος & Πράσινο Τσάϊ Κατηγορία:

Περιγραφή

ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΪ & ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΓΙΛΟΣ

GREEN TEA & GREEN CLAY SOAP.

Το πράσινο τσάι είναι γεμάτο με αντιοξειδωτικά, αμινοξέα, ένζυμα, καθώς και πολυφαινόλες. Εκτός από αυτό, έχει επίσης βιταμίνες Β, μαγγάνιο, φολικό, μαγνήσιο και, φυσικά, καφεΐνη.

Εδώ είναι μερικά από τα πιο κοινά οφέλη δέρματος του πράσινου τσαγιού:

Μειώνει την ακμή και τα σπυράκια

Χάρη στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, το πράσινο βοηθά στην ηρεμία του προβληματικού δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των σπυριών και της ακμής.».

Βοηθά με μαύρους κύκλους και πρησμένα μάτια

Δύο κύρια συστατικά που βρίσκονται στο πράσινο τσάι, την καφεΐνη και τις τανίνες, μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του πρήξιμου και των μαύρων κύκλων. Συγκεκριμένα, η καφεΐνη και οι τανίνες συμβάλλουν στη συρρίκνωση των αιμοφόρων αγγείων μειώνοντας έτσι την οίδημα και με τη βοήθεια της βιταμίνης Κ ελαττώνει επίσης το σκοτεινό χρώμα.

Καθυστερεί τη γήρανση του δέρματος

Το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και πολυφαινόλες τα οποία είναι γνωστό ότι αντιστρέφουν τα σημάδια γήρανσης καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες που τείνουν να επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης. Τούτου λεχθέντος, το πράσινο τσάι μπορεί επίσης να βοηθήσει με τον ήλιο κατεστραμμένο δέρμα, λεπτές ρυτίδες, και μπορεί να δώσει στο δέρμα μια υγιή λάμψη.

Πράσινη άργιλος

Αυτός ο πηλός είναι γνωστός για τις ισχυρές θεραπευτικές του ιδιότητες, τις ιδιότητες βαθιάς αποτοξίνωσης και καθαρισμού. Καθαρίζει, απολεπίζει λειαίνει και μαλακώνει το δέρμα, αναδομεί τους ιστούς και θεραπεύει τήν ακμή, σκασίματα ή εγκαύματα.

Ο συνδυασμός πράσινο τσάϊ με την άργιλο είναι ιδανικός για λιπαρά και μικτά δέρματα.

Όντας χειροποίητα και απολύτως φυσικά, τα σαπούνια μας ποικίλλουν λίγο σε μέγεθος και χρώμα  από παρτίδα σε παρτίδα.

ΚΑΘ. ΒΑΡΟΣ: 80gr