17.00

Φυτικό παυσίπονο, αντιφλεγμονώδες, αναλγητικό.

Περιγραφή

Αναζωογονεί την επιδερμίδα και προστατεύει από την πρόωρη γήρανση
και τη φθορά που φέρουν οι ηλιακές ακτίνες.
Ισχυρό αντιοξειδωτικό πλούσιο σε τανίνες, πολυφαινόλες ,
Ανθοκυανίνες βιταμίνη A C,E
Ισχυρή αντιοξειδωτική δράση
πού ενεργοποιεί την ανώτερη στιβάδα
του δέρματος.
Το λάδι από Πίτουρο Ρυζιού θεωρείται πως προστατεύει την επιδερμίδα
από τις βλαβερές ηλιακές ακτίνες και εμποδίζει την εμφάνιση
πανάδων.
Ενυδατώνει βαθιά για να μειώσει την εμφάνιση λεπτών γραμμών.
Χρησιμοποιούμε χυμό αλόης ή φύλλου αλόης αντί για νερό, το οποίο δημιουργεί μια βάση που είναι πιο ενυδατική και ωφέλιμη. Ενώ οι συμβατικοί τύποι προϊόντων αποτελούνται κυρίως από νερό, το πρώτο μας συστατικό – η Αλόη Βέρα – περιέχει πολλές βιταμίνες και μέταλλα.
Αβοκάντο – Μειώνει τα σκούρα σημάδια και αφήνει το δέρμα μαλακό. Προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου για νεανικό δέρμα.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: Φυτικό προϊόν που προστατεύει το δέρμα από τις ερυθρές και υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου. Ιδανική για όσους έχουν φωτοδερματίτιδα, φωτοευαισθησία και δυσχρωμίες.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Νερό,μαύρο τσάι, κόκκινο σταφύλι, ρόδι, αβοκάντο, Σιτέλαιο, καλέντουλα, coconut , αλόη, πανθενόλη, βιταμίνη Ε.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ;

Γιατί περιέχει – Ρόδι έχει αντιοξειδωτικές ουσίες ,τανίνες, ανθοκυανίνες, ελλαγικό οξύ, φυλικό οξύ, σιδήρο, κάλιο,βιταμίνη Α,C,E.Διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος και προστατεύει από ηλιακά εγκαύματα.

– Μαύρο τσάι πλούσιο πολυφαινόλες και τανίνες ( οι τανίνες επιταχύνουν τη διαδικασία ανάπλασης του δέρματος.)

– AVOCADO :Πλούσιο σε βιταμίνες A,D,E,και φυτοστερόλες.

Διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος και εξαλείφει χρωματικές δυσχρωμίες ( καφέ κηλίδες) που προέρχονται από τον ήλιο ή το γήρας.

Σιτέλαιο: έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση,ενυδατώνει το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα . Βοηθά αποτελεσματικά στην αναδόμηση των κατεστραμμένων κυττάρων από την ηλιακή ακτινοβολία.

Coconutoil: Υψηλή περιεκτικότητα βιταμίνης Ε και γλυκερίνης, δίνει ελαστικότητα στο δέρμα και πολύ καλό φίλτρο των υπεριωδών ακτίνων του ηλίου.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Απλώστε μία ποσότητα αλοιφής στο δέρμα μισή ώρα περίπου πριν εκτεθείτε στον ήλιο. Η συχνή χρήση δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας και σας εξασφαλίζει την απαραίτητη προστασία

που χρειάζεστε.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Καθαρά φυτικό προϊόν,χωρίς χημικά φίλτρα , parabens και χρωστικές ουσίες.

Θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η χρήση της αντηλιακής δεν καθιστά το άτομο άτρωτο από την ηλιακή ακτινοβολία. Θα πρέπει να προσέχουμε για την έγκαιρη εφαρμογή της 30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο καθώς και την ανανέωσή της κάθε 2-3 ώρες ανάλογα με τον τύπο του δέρματος. Η απομάκρυνσή της λόγω εφίδρωσης ή επαφής με το νερό επιβάλλει την συχνή εφαρμογή της .

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ: Κατάλληλη μόνο για εξωτερική χρήση. Δεν υπάρχουν αντενδείξεις εκτός αν κάποιος έχει αλλεργία στα συστατικά της κρέμας.

Συσκευασία: 50ml & 100 ml.